Προσφορές ξενοδοχείων και οικονομικά πακέτα διακοπών για Κέρκυρα

Κέρκυρα - Φθηνά ξενοδοχεία, οικονομικά πακέτα διακοπών και διαμονη με χαμηλές τιμές Κέρκυρα

Διακοπές Στην Κέρκυρα!!144€ από 240€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων για την την περίοδο του Αυγούστου στο Metaxa Apartments που βρίσκεται στην Λευκίμμη της Κέρκυρας!! Μόλις 100μ. από τις αμμώδεις παραλίες της!! Έκπτωση 40%!!

Καλοκαιρινές Διακοπές Στην Κοσμοπολίτικη Κέρκυρα!!! 118€ από 197€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων για την περίοδο του Ιουλίου ή 128€ από 214€ στο Villa PANORAMA, που βρίσκεται στην τοποθεσία Άγιος Γεώργιος Αργυράδων του Δήμου Κορισσίων στο νησί της Κέρκυρας!! Το άνετο και φιλικό περιβάλλον θα σας κάνει να σας μείνουν αξέχαστες οι διακοπές σας!!(…)

Διακοπές στην ΚΕΡΚΥΡΑ: Από 399€ για 8 ημέρες (7 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, στο συγκρότημα ”Corfu Villa Rainbow” στον Βάτο!…Γιατί η οικονομική διαμονή σε ποιοτικά ξενοδοχεία δεν είναι πλέον πολυτέλεια μόνο των ξένων!!!

Διακοπές στην ΚΕΡΚΥΡΑ: Από 439€ για 7 ημέρες (6 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, στο δημοφιλές ”Island Beach Resort” στον Κάβο!…Γιατί η οικονομική διαμονή σε ποιοτικά ξενοδοχεία δεν είναι πλέον πολυτέλεια μόνο των ξένων!!!

165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Κέρκυρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο Montaniola Hotel μόλις 400 μέτρα από το Αχίλλειον και θέα το Ιόνιο πέλαγος! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Aπολαύστε 4(…)

135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 5 ετών στην Κέρκυρα τον Αύγουστο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Paloma Blanca Hotel! Προσφέρεται ένας καφές για κάθε άτομο στην πισίνα του ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύεων! Αποδράσεις σε Νησιά(…)

135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Κέρκυρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Montaniola Hotel μόλις 400 μέτρα από το Αχίλλειον και θέα το Ιόνιο πέλαγος, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early(…)

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στην Κέρκυρα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Paloma Blanca Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένας καφές για κάθε άτομο στην πισίνα του ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η(…)