Προσφορές ξενοδοχείων και οικονομικά πακέτα διακοπών για Κέρκυρα

Κέρκυρα - Φθηνά ξενοδοχεία, οικονομικά πακέτα διακοπών και διαμονη με χαμηλές τιμές Κέρκυρα

Διακοπές στην Κέρκυρα για την περίοδο του Σεπτεμβρίου!!90€ από 150€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Eleni Family Apartments που βρίσκεται 400μ. από την ήσυχη παραλία του Αγ. Ιωάννη στο Σιδάρι, της Κέρκυρας!! Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα σύγχρονο, πεντακάθαρο και ζεστό περιβάλλον, μέσα στους κήπους και τα λουλούδια!! Έκπτωση 40%!!

Διακοπές Στην Κέρκυρα Για Την Περίοδο Του Σεπτεμβρίου!!75€ από 125€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Metaxa Apartments που βρίσκεται στην Λευκίμμη της Κέρκυρας!! Μόλις 100μ. από τις αμμώδεις παραλίες της!! Έκπτωση 40%!!

Διακοπές Για την Περίοδο Του Σεπτεμβρίου Στην Κοσμοπολίτικη Κέρκυρα!!! 75€ από 125€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Alessia Apartments, στην περιοχή του Κάβου με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή στο νησί της Κέρκυρας!! Έκπτωση 40%!!

Διακοπές τον Σεπτέμβριο στην ΚΕΡΚΥΡΑ: 180€ για 7ήμερη απόδραση 2 ατόμων, στο δημοφιλές ”Island Beach Resort” στον Κάβο

135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Κέρκυρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Montaniola Hotel μόλις 400 μέτρα από το Αχίλλειον και θέα το Ιόνιο πέλαγος, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early(…)

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στην Κέρκυρα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Paloma Blanca Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένας καφές για κάθε άτομο στην πισίνα του ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η(…)